Norwegian English German
A- A A+

Send stoff eller tips oss! Kontakt: redaksjon@flakstadnytt.no Tlf. 995 16 132

Slektstre

Din egen familie på sekunder med MyHeritage

NTB
Med nettsiden MyHeritage.no tar det bare sekunder å oppdage forfedre og bygge et familietre med mange slektninger. Du kan også skrive ut familietreet i vakre design.

Oppdag familien på sekunder
Nettsiden er den ideelle løsningen for deg som vet lite om din egen familiehistorie. Når du logger deg på første gang, legger du inn basisinformasjon om syv familiemedlemmer: Deg selv, dine foreldre og dine besteforeldre. Deretter tar kraftig søketeknologi over og sjekker i milliarder av data som finnes i enorme nasjonale og internasjonale databaser, samt eksisterende familietrær.

I løpet av noen få sekunder vil de fleste, ved hjelp av programvaren Instant Discoveries™, få tilgang til utfyllende informasjon om sin familie. Kjente og ukjente familiemedlemmer dukker opp på skjermen, noen med bilder du aldri har sett før og flere med utfyllende dokumentasjon. Med et klikk kan du legge disse til i ditt eget familietre, som dermed vokser raskt i løpet av et par minutter.

Trygt og sikkert
Instant Discoveries™ bygger på unik teknologi utviklet av MyHeritage og tunge søkeverktøy som gir presise og dokumenterte resultater. Løsningen respekterer personvernet til andre brukere og gir ikke tilgang til informasjon om nålevende brukere.
- Fram til nå har familie- og slektshistorie vært vanskelig og tidkrevende. Vår visjon er å gjøre dette enkelt og «magisk» for vanlige folk. Ved å bruke Instant Discoveries™, kan folk i løpet av noen få minutter møte sine slektninger langt tilbake i tid, og lage sitt eget familietre, forteller Mike Mallin, som er produktsjef hos MyHeritage.

Utvikles stadig
Gode, umiddelbare resultater ved bruk av Instant Discoveries™ er avhengig av flere faktorer, som landet du bor i og hvor presis informasjonen du taster inn er. Hver dag legges det inn en million nye familietrær og fem millioner nye historiske data i databasen. Per i dag vil om lag 35 prosent oppleve at de i løpet av sekunder får relativt store mengder informasjon, men for hver dag som går øker sannsynligheten for at du skal få tilgang på mye informasjon umiddelbart etter innlogging.
Vil du prøve tjenesten selv, kan du gå til www.myheritage.no og logge inn gratis.