Norwegian English German

Lysbøen kino

Med forbehold om endringer.

Billettpris kr. 70,- for filmer som begynner kl. 18.00.
Billettpris kr. 90,- for filmer som begynner kl. 19.00 eller senere.

Flere detaljer om filmene finner du på: www.filmweb.no/kino


Sherlock Gnomes

Søndag 29. april 2018 kl. 17.00
Kinopremiere 13.04.18
Lengde: 1 time 27 min
Tillatt: 6 år

Hagenissene, Gnomeo og Julie, rekrutterer den kjente detektiven, Sherlock Gnomes, for å etterforske de mystiske forsvinningene av andre hagefigurer.

Utskrift E-post

Utøya 22. juli

Søndag 29. april 2018 kl. 19.00
Kinopremiere 09.03.18
Lengde: 1 time 32 min
Tillatt: 15 år

Spillefilmen UTØYA 22. JULI handler om dagen vi aldri glemmer, men vanskelig kan forstå. 
En stor mengde fakta fra AUFs sommerleir 22.juli 2011 er allerede gjengitt i rettsaker, bøker og media. Men de færreste av oss vet mye om den ufattelige panikken og forvirringen som oppstod, eller de umulige valgene ofrene ble stilt overfor. En terror som påførte så mange en frykt og sorg de må leve med resten av sitt liv.

Utskrift E-post

Brennende minner

Filmforestilling i regi av Akademigruppa i U-L- Lysbøen
Tirsdag 1. mai 2018 kl. 18.00
Kinopremiere 13.04.18
Lengde: 58 min
Tillatt: 15 år

BRENNENDE MINNER forteller den vanskelige og såre historien om det å være krigsbarn til alle tider. Vi møter seks tidsvitner som ble flyktninger i eget land høsten 1944, og er med på deres sterke møter med barn i Finnmark og Nord Troms i dag hvor av flere er flyktningbarn.
Filmen utforsker det største traumet sivilbefolkningen opplevde under andre verdenskrig i Norge - det å bli jaget hjemme fra og komme tilbake til en nedbrent landsdel. BRENNENDE MINNER reflekterer over vår egen krigshistorie og forbinder den med verden i dag.

Utskrift E-post

Den utrolige historien om den kjempestore pæra

Søndag 6. mai 2018 kl. 17.00
Kinopremiere 04.05.18
Lengde: 1 time 18 min
Tillatt: 6 år

Elefanten Sebastian og hans beste venn, katten Mitcho, bor i den hyggelige havnebyen Solby. Her er alt lykkelig, frem til den dagen byens elskede borgemester forsvinner.
På en fisketur fanger Mitcho en flaskepost som viser seg å være fra borgemesteren. Han skriver at han er strandet på en øde øy. I flasken ligger det også et lite frø som Sebastian og Mitcho planter, og i løpet av natten vokser det frem en kjempestor pære! Pæren bygges om til et skip, og Mitcho og Sebastian seiler ut på et spennende eventyr med pirater, sjødrager og spøkelser. Det krever mye mot, men ingenting kan stoppe de to vennene som er fast bestemt på å finne den mystiske øya og hente borgemesteren hjem.

Utskrift E-post

I Feel Pretty

Søndag 13. mai 2018 kl. 19.00
Kinopremiere 04.05.18
Lengde: 1 time 49 min
Tillatt: Alle

Etter en kraftig hodeskade økes Renees (Amy Schumer) selvtillit voldsomt, noe som gjør at hun møter verden med et spektakulært, om enn noe forkvaklet selvbilde.
I I FEEL PRETTY møter vi Renee, en vanlig kvinne som som de fleste sliter med usikkerhet og komplekser. Etter at hun slår hodet kaftig i en spinningtime våkner hun med et FANTASTISK selvbilde. Etter en titt i speilet føler hun seg som den vakreste skapningen på planeten og med denne nyvunne selvtilliten trer hun fryktløst ut i livet. Plutselig begynner ting å ordne seg for Renee, ny jobb, nye venner og mange nye muligheter. Men hva skjer når hun forstår at utseendet hennes egentlig aldri forandret seg?

Utskrift E-post